Değerlerimizle Değerliyiz Projesi kapsamında okulumuzda her ay bir değer üzerine faaliyetlerimiz devam etmektedir.

18.12.2023 71

Projenin temel amacı, Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu öğrencilerine milli ve manevideğerleri benimsetmek ve hayata uyarlamalarını sağlamaktır. Öğrencilere okuma ve araştırmaalışkanlığıkazandırmak;öğrencilerinkendiniifadeetmelerinin,iletişimvesosyalbecerilerinin gelişmesini desteklemektir. Temel insani değerleri özümseyerek kendisinin veçevresinin farkında olan, toplumsal duyarlılığı yüksek, iletişim becerileri gelişmiş, insanlararası ilişkileri evrenseldeğerler çerçevesindegeliştirebilen, farklılıklara saygılı, biraradabarışiçindeyaşamayıbenimseyenbireyleryetişmesinekatkısunmakamaçlanmaktadır. Belirlenen değerler ve sorumlu sınıflar aşağıdaki gibidir:

AY

DEĞER ADI