Fuat Sezgin İlkokulu 3/E sınıfı   eTwinning projesinde  ortak olarak çalışmaya başladı.

Fuat Sezgin İlkokulu 3/E sınıfı eTwinning projesinde ortak olarak çalışmaya başladı.

eTwinning projesi

14.12.2023 117

Fuat Sezgin İlkokulu 3/E sınıfı olarak  eTwinning projesinde  ortak olarak çalışmaya başladık.

Okulumuzda 3-E sınıf öğretmeni Fatma Aslıhan AKKAYA'nın yürüttüğü projemizde 1 Romanya, 6 Türk ortak bulunmaktadır. Projenin Kurucu ortaklarından biri Romanya’dır. Projemiz onaylanma aşamasını tamamlamıştır.

Projemizde bulut gözlemleri yaparak çocukların bulutların isimlerini öğrenmeleri, bulutların şekillerinin ne anlama geldiğini yaparak yaşayarak,eğlenerek, bilimsel temellere dayalı olarak keşfetmelerini sağlamayı amaçlamaktayız.

Proje etkinlikleri Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında son bulacaktır.