Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu

Vizyon: İnsan merkezli modelimizi ön planda tutarak, gelişen yeni teknolojileri eğitime uyarlayan, evrensel ölçülerde kaliteli bireyler yetiştiren; ulusal ve uluslar arası alanda eğitim kurumlarına örnek ve önder olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin toplumsal kültürle kaynaşmasını sağlamak ve onlara toplumun ihtiyaç duyduğu donanımları kazandırarak; vatanına ve milletine bağlı, manevi değerlere önem veren, erdemli, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fuatsezginilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi İlkokul Blok No 56 Çayırova / KOCAELİ

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Ulaşım Çayırova Atatürk mahallesinde yer alan okulumuz Gebze merkeze 7 km uzaklıktadır.557-570-480 numaralı belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde Olup, İl Merkezine 40 Km Uzaklıktadır.